ΑΝΑΤΟΛΗ - Τα μπαχαρικά μιας νέας εποχής
Μπαχαρικά
Μείγματα Μπαχαρικών
Μπαχαρικά σε Λάδι
Αλάτι
Αρωματικά Φυτά
Ροφήματα
Βαφές Αυγών – Πασχαλινά
Εκκλησιαστικά Είδη
Αλάτι Κόκκινο Χαβάης

Διακοσμήστε με το κόκκινο αλάτι Χαβάης τα ιδιαίτερα πιάτα σας,
καθώς είναι ιδανικό για gourmet ντεκόρ.

Αλάτι Κόκκινο Χαβάης

Το Αλάτι Κόκκινο Χαβάης είναι ένας θρυλικός ιαματικός πυλός προικισμένος με θεραπευτικά οφέλη. Όταν προστίθεται στο αγνό αλάτι του Ειρηνικού Ωκεανού, το μεγαλοπρεπές χρώμα του μεταδίδεται μαζί με την υπέροχη γεύση του.

Το Αλάτι Κόκκινο Χαβάης προέρχεται από ηφαιστειακή λάβα και αποκτά αυτό το έντονο χρώμα τερακότας από την ανάμειξη του πυλού που βγαίνει από το ηφαίστειο.

Χαρίζει μια έντονη γεύση στο φαγητό. Είναι αγνό ορυκτό αλάτι καθώς δεν υποβάλλεται σε διαδικασίες καθαρισμού. Χρησιμοποιείται κανονικά στο φαγητό και θεωρείται το πλέον ευεργετικό αλάτι για δίαιτες αποτοξίνωσης.

Είναι πολύ ιδιαίτερο και γευστικό και ταιριάζει με όλα τα ψητά κρέατα και ειδικά με τις χοιρινές μπριζόλες. Εμπλουτίζει τις κρύες και αλλά και τις ζεστές σαλάτες με ωραία γεύση και τραγανή υφή.

Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο.

 
 
  
χοιρινό, μοσχάρι, αρνί, κοτόπουλο, ψάρια, σαλάτες

Το κόκκινο αλάτι είναι το παραδοσιακό αλάτι της Χαβάης, το οποίο χρησιμοποιούν για να διατηρήσουν κρεατικά και ψαρικά. Δοκιμάστε το κόκκινο αλάτι Χαβάης σε ψητά σχάρας, σε χοιρινό και αρνί φούρνου, καθώς και σε κρεατικά με σως μπάρμπεκιου. Αναμίξτε το κόκκινο αλάτι με αρωματικά και χρησιμοποιήστε το στη μαρινάδα για το κρέας. Είναι ιδανικό για γαρνιτούρα σε γκουρμέ πιάτα.
το Κόκκινο Αλάτι Χαβάης έχει χαμηλή περιεκτικότητα
σε χλωριούχο νάτριο;

Στη Χαβάη, οι άνθρωποι χρησιμοποιούσαν σε τελετές τον θρυλικό πυλό, απ' τον οποίο προέρχεται το αλάτι, για να καθαρίσουν και να ευλογήσουν τα εργαλεία και τα κανό τους, ακόμη και για σκοπούς ίασης και θεραπείας. Από επιστημονική έρευνα βρέθηκε ότι το κόκκινο αλάτι περιέχει μόνο 84% χλωριούχο νάτριο. Η διαφορά αυτή αποτελεί σημαντικό όφελος για την υγεία, ιδιαίτερα σε άτομα που έχουν προβλήματα υπέρτασης, έλκους ή δυσπεψίας.

ΑΛΑΤΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΒΑΗΣ
graphics motibo - development qbit